badass game sfeerbeelden1
badass game sfeerbeelden16

VACATURE

(Part-Time) Evenementen & SPEL begeleider

Houd jij er van om mensen te vermaken, ben jij minimaal 18 jaar en opzoek naar een leuke (bij-)baan? Voel jij je zelfverzekerd, sta je graag voor groepen en vind jij het super om spelletjes te spelen? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste werknemer die het heerlijk vinden om spellen te begeleiden. Jij weet iedereen op te zwepen om lekker competitief bezig te gaan. Door jou wordt het spel gelijk een stuk leuker! Je kunt denken aan spellen Hunted the Chopper Game, Escape el Venetië, Lasergamen en nog veel meer! De groepen die jij begeleidt zijn bijvoorbeeld kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten tot zelfs vriendenuitjes. Super leuk toch?!

Wat Bieden Wij Jou

 • Je werkt op de prachtigste locaties door heel Nederland
 • Je werkt met de leukste doelgroepen
 • Voor je studie kan jij hier ervaring op doen om voor groepen te staan
 • Ook krijg jij een marktcomfort salaris.

Naar wie zijn wij op zoek

 • Je kan goed sfeer maken, mensen beschrijven jou als enthousiast
 • Voor groepen staan vind jij geen probleem
 • Het is een pré als je in het bezit bent van een rijbewijs
 • Flexibele uren vind jij heerlijk, want je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Je bent competitief ingesteld, je houdt namelijk wel van een spelletje
 • Verder vind je het niet erg om te reizen

Hoe komen we in contact?

Stuur ons een email naar info@badassgames.nl of bel ons via +31850047706

DO YOU WANT TO BE A BADASS!!

ter info: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

badass game sfeerbeelden2
badass game sfeerbeelden7

VACATURE

(Part-TIME) ALLROUND GAMEMASTER

Badass Games ontwikkelt games voor events, particulieren en bedrijven. Voorbeelden zijn de interactieve wandelroutes in de diverse steden, de city escapes, het pannenkoekenspel, schattenjacht, hunted en natuurlijk the badass chopper game. Onze visie is om samen met andere bedrijven samen te werken en te groeien. Hun succes is immers ons succes!

Om al die games te kunnen maken zijn we op zoek naar een (PART-TIME) ALLROUND GAMEMASTER!

Dus ben je in het bezit van goede puzzel skills en creativiteit dan raden we aan om snel door te lezen!

Wat ga je doen?

Samen met de klant gaan we in gesprek welk type game het beste bij hun past. Voor het ene bedrijf is dit een indoor game terwijl voor de ander bedrijf een interactieve wandeling die start en eindigt bij hun de ideale oplossing. Door de mogelijkheden te benutten bij een bedrijf en het juist uitvragen krijg jij een beeld hoe zo’n game eruit zal komen te zien

Het bouwen van de games zal veelvuldig achter de computer gebeuren met onze game software, daarnaast kan het zijn dat we fysieke elementen zoals bijvoorbeeld een (escape) kist gebruiken om het spel net even wat meer dimensie te geven. Met jouw creativiteit en de mogelijkheden die de game software bied ga jij aan de slag om een toffe game te maken voor de klant.

Wat goed is om te weten is dat wanneer je een game aan het maken bent je uiterst secuur te werk moet gaan. Stel jij de game niet goed samen zal uiteindelijk een klant ook niet tevreden zijn en zal niemand jou (toffe) game gaan spelen omdat deze niet verkocht wordt. 

Waar je kennis van moet hebben?

Dat je creatief moet zijn begrijp je zelf ook wel. Zonder creativiteit immers geen toffe game. Structuur hebben, zelfstandig kunnen werken en communicatief vaardig zijn handige eigenschappen om te hebben. Daarnaast is het een pré om gesprekken aan te knopen met mensen die je niet kent face to face of via de telefoon. Essentieel is dat je goed kan werken met computers, immers de games worden hiermee gerealiseerd.

Wie zijn wij?

Wij zijn Badass Games, een startup die twee jaar geleden is gestart. Met onze games verblijven we nu al zo’n 2500 deelnemers per jaar. Het kantoor staat in Giethoorn in het hart van nationaal park Weerribben Wieden. We houden van een lolletje en zijn daarmee heel erg informeel. Omdat we soms afhankelijk zijn van de tijden van onze klanten kan het zijn dat we flexibel moeten schakelen qua werktijden.

Vooropleiding?

Heb je een opleiding genoten in de toerisme, reis- of evenementenbranche is dat een pré maar niet noodzakelijk. Met deze achtergrond weet je hoe belangrijk het is om een beleving te creëren. Creativiteit kan je niet leren, maar dat moet je gewoon bezitten. In de basis moet je brein zo werken dat als je een bedrijf binnen loopt je direct een aantal mogelijkheden ziet om hier een toffe game met beleving neer te zetten.

Wat Bieden Wij Jou

 • Je werkt op de prachtigste locaties door heel Nederland
 • Je zal bij de vele bedrijven achter de schermen mee mogen kijken
 • Je gaat een netwerk opbouwen die je in de toekomst van op één of andere manier kan gebruiken
 • Zowel werken op kantoor als thuis
 • Marktcomfort salaris

Hoe komen we in contact?

Stuur ons een email naar info@badassgames.nl of bel ons via +31850047706

DO YOU WANT TO BE A BADASS!!

ter info: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

badass game sfeerbeelden11
badass game sfeerbeelden5

OPEN SOLLICITATIE

Staat je vacature er niet bij maar wil je wel een BADASS zijn? Iets wat we overigens heel goed kunnen bedenken. 😉 Klim in de pen of bel even dan kunnen we kijken of we iets kunnen vinden waar we beiden blij van worden.

Stuur ons een email naar info@badassgames.nl of bel ons via +31850047706