Uitleg spelactiviteit

Ontdek Meppel op een leuke en interactieve manier

Wil je Meppel eens op een andere manier ontdekken? Laat je rondleiden door Meppel met deze interactieve rondleiding. Je komt hierbij onder ander te weten welke rol Meppel had in de geschiedenis en welke invloed dit heeft gehad op deze prachtige stad. Daarnaast kom je meer te weten over talrijke gebouwen en plekken die Meppel rijk is. Naast de vragen over Meppel hebben we ook puzzels, breinbrekers, kindervragen, audio en video vragen. Kortom; er is voor ieder wat wils.

Neem de tijd om de stad te verkennen via deze Interactieve wandeling door Meppel.

Op je eigen tempo de stad verkennen

Onze interactieve stadswandeling kan je het hele jaar door boeken. Je bepaalt zelf wanneer je gaat wandelen en of je één of meerdere tussenstops doet. De keuze is aan jullie. De route is ongeveer 5 kilometer en zal ongeveer 2 uur duren. Onderweg is het mogelijk om het Hildo Krop museum te bezoeken of een hapje of drankje bij één van de restaurants te nuttigen.

kenmerken

Doelgroep

Dit spel is gemaakt voor gezinnen maar ook voor toeristen of groepen die de stad komen verkennen. Ze leggen ongeveer een route af van 6 kilometer en het stadsspel duurt ongeveer 2 uur.

Interactief spel

Er wordt gebruik gemaakt van de speciale gameapp in combinatie met de elementen die je in de stad terug kan vinden.

Geen maandelijkse kosten

Aangezien u alleen betaald wanneer het spel gespeeld wordt zit u niet vast aan maandelijkse kosten.

Eigen inbreng

Bij elk spel dat we maken koppelen we een (lokaal) verhaal of thema. Hierdoor wordt het een uniek spel en kan je (indien gewenst) zelf de nodige inbreng eraan geven.

Hoe tof is het namelijk om je eigen vragen, puzzels of verhaallijn terug te zien in het spel…

Ben jij eigenaar van een restaurant, zit je in het centrum van een stad en wil je ook een te gekke game als deze?