Het verhaal over Het meisje van yde

De geest van het meisje van Yde is terug, tenminste dat wordt gezegd.. De geest van het veenlijkje, bekend van de opgraving in 1897 door Hendrik Barkhof en Willem Emmens, is, op onverklaarbare wijze weer tot leven gekomen of is ze misschien ergens voor teruggekomen? Maar waarvoor?

Zou de mythe welke al decennialang de ronde gaat, werkelijkheid zijn? Volgens deze mythe heeft de geest van het meisje nooit zijn weg naar de geesteswereld kunnen vinden. Lange tijd werd er niks vernomen van haar maar de laatste tijd schijnen er blauwe cirkels in de omgeving te zijn waargenomen.

Deze cirkels worden soms zichtbaar en zouden wel eens de sleutel kunnen zijn tot het ontrafelen van dit mysterie..

Gaat het jullie lukken om dit mysterie op te lossen door binnen 105 minuten het codewoord te vinden en op tijd het eindpunt te halen?

kenmerken

E-Chopper

De gasten gaan per e-chopper de omgeving verkennen en komen zo langs de belangrijke punten die horen bij het verhaal van het meisje van Yde.

Interactief spel

Er wordt gebruik gemaakt van de speciale gameapp. Hierdoor kunnen de scores bijgehouden worden en staan deze na afloop in de Hall of Fame.

Uitleg spelactiviteit

Geen maandelijkse kosten

Aangezien u alleen betaald wanneer het spel wordt gespeeld zit u niet vast aan maandelijkse kosten.

Eigen inbreng

Bij elk spel dat we maken koppelen we een lokaal verhaal of thema. Hierdoor wordt het een uniek spel en kan je zelf de nodige inbreng eraan geven.

Hoe tof is het namelijk om je eigen vragen, puzzels of verhaallijn terug te zien in het spel…

Ben jij een E-Chopper of Solex verhuurder en wil je ook een te gekke game?