steenwijk interactief stadsspel

Ontdek Steenwijk op een leuke en interactieve manier

Wil je Steenwijk eens op een andere manier ontdekken? Laat je rondleiden door Steenwijk met deze interactieve rondleiding. Je komt hierbij onder ander te weten welke rol Steenwijk had tijdens de tachtigjarige oorlog, de inkwartiering van de Spanjaarden en welke invloed dit heeft gehad voor onze prachtige stad. Daarnaast kom je meer te weten over talrijke gebouwen en plekken die Steenwijk rijk is. Wat dacht je van de stadswal, de Sint Clemenskerk en bekende personen zoals Hildo Krop en Johan van den Kornput.

Wist je bijvoorbeeld dat Steenwijk al meer dan 750 jaar bestaat er in Steenwijk op diverse plekken bijzondere Jugendstil-schatten verborgen zijn. Neem de tijd om de stad te verkennen via deze Interactieve wandeling door Steenwijk.

Startlocatie

Het spel wordt gestart op de markt in Steenwijk.

Markt 1

8331 HW Steenwijk

Rondom deze plek is er voldoende parkeergelegenheid en zijn er tal van restaurants te vinden.
 
BOEK NU VIA SOCIAL DEAL
interactieve wandeling steenwijk

Op je eigen tempo de stad verkennen

Onze interactieve stadswandeling kan je het hele jaar door boeken. Je bepaalt zelf wanneer je gaat wandelen en of je één of meerdere tussenstops doet. De keuze is aan jullie. De route is ongeveer 5 kilometer en zal ongeveer 2 uur duren. Onderweg is het mogelijk om het Hildo Krop museum te bezoeken of een hapje of drankje bij één van de restaurants te nuttigen.

BEKIJK HIER DE HALL OF FAME

kenmerken

Doelgroep

Dit spel is gemaakt voor iedereen die ongeveer 5 kilometer kan wandelen of fietsen.Het is ook geschikt om per rolstoel de route af te leggen. Je hoeft overigens de route niet in 1x af te leggen. Onderweg kan je prima terecht bij één van de vele restaurants voor het nuttigen van een hapje of een drankje. Het spel zelf duurt ongeveer 2 uur.

 

Interactief spel

Er wordt gebruik gemaakt van de speciale gameapp in combinatie met de elementen die je in de stad terug kan vinden.

Nu te boeken via Social Deal