wandeling giethoorn interactief

Ontdek GIETHOORN op een leuke en interactieve manier

Wil je Giethoorn eens op een andere manier ontdekken? Laat je rondleiden door Giethoorn met deze interactieve rondleiding. Je komt alles te weten over Giethoorn en omgeving. Naast de vragen over Giethoorn hebben we ook puzzels, breinbrekers, kindervragen, audio en video vragen. Kortom; er is voor ieder wat wils.

Neem de tijd om het dorp te verkennen via deze Interactieve wandeling door Giethoorn.

Startlocatie

Het spel wordt gestart op de parkeerplek bij het eendrachtsplein in Giethoorn. Je kan hier de auto parkeren en rondom deze plek de game starten.

Eendrachtsplein 1

8355 DL in Giethoorn

Rondom deze plek is er voldoende parkeergelegenheid en zijn er tal van restaurants te vinden.
 
BOEK NU VIA SOCIAL DEAL
interactieve wandeling Giethoorn

Op je eigen tempo Giethoorn verkennen

Onze interactieve stadswandeling kan je het hele jaar door boeken. Je bepaalt zelf wanneer je gaat wandelen en of je één of meerdere tussenstops doet. De keuze is aan jullie. De route is ongeveer 5 kilometer en zal ongeveer 2 uur duren. Onderweg is het mogelijk om een bezoek te brengen aan één van de museums of een hapje of drankje bij één van de restaurants te nuttigen.

kenmerken

Voor wie

Dit spel is gemaakt voor iedereen die ongeveer 5 kilometer kan wandelen of fietsen.Het is ook geschikt om per rolstoel de route af te leggen. Je hoeft overigens de route niet in 1x af te leggen. Onderweg kan je prima terecht bij één van de vele restaurants voor het nuttigen van een hapje of een drankje. Het spel zelf duurt ongeveer 2 uur.

 

Interactief spel

Er wordt gebruik gemaakt van de speciale gameapp in combinatie met de elementen die je in de stad terug kan vinden.

Nu te boeken via Social Deal